Cykeltur och rock!

Tog en cykeltur på förmiddagen, hämtade min plånbok hos min bror, glömde den i Gbg igår… Cyklade upp mot Hyberg men insåg att jag inte fixar backen😱 Tog Kröklingvägen och den var jeflig tung den med, liiite uppför hela tiden… Sista biten fick jag gå, tog tvärbomstopp i benen och andningen gick sådär!!! Sen var det nerför och en go återhämtning, blev totalt 2 mil👊🏻

Tavlan som Elly fick är uppsatt ovanför sängen!

Ikväll ska jag till Göteborg igen… Jag och Camilla ska på Skidrow på rockklubben Sticky Fingers, nostalgi tänkte vi men med ny sångare och lite mer 2000-talsrock så vet i sjutton hur mycket nostalgi det blir, hehe!

Hoppas ni har en fin söndag☀️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s