Jobb, träning, cardiovecka och tankar….

God kväll

Själv hemma, bara jag med mina tankar, funderingar och reflektioner… Ibland måste man göra saker som är bra för en själv för att orka vara bra för andra… Min man och hans kloka ord i går kväll hjälpte mig att komma till insikt om vissa saker… Saker jag egentligen vet men ibland är det bra att någon annan också sätter ord på det…. Lite flummigt kanske men jag tror ni fattar jag menar….

Idag hade jag ett bra möte på jobbet, stärkt inför kommande uppdrag och en bekräftelse på att jag är rätt så bra på mitt jobb 😉

Efter jobbet så åkte jag hem och bytte om till träningskläder och drog till gymmet… Tänkte köra en cardiovecka så det blev spinning idag också… 32 minuter!


I morgon ska jag till frissan och färga och klippa till mig lite så det kan det bli svårt att få  in träning…. På torsdag ska jag träffa en fd kollega efter jobbet så nästa träning blir på långfredag (hemmaträning) och påskafton gymmet och spinning… Om det blir gymmet på påskdagen beror på hur många glas prosecco jag dricker på påskafton, hehe….

Tittar upp på den vackra himlen, saknar pappa extra mycket idag…
img_4498

Namnbyte på bloggen… Tror jag vet vartåt det lutar…

Hoppas att ni har haft en bra dag mina vänner!!

Tjing

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s