Bowlingella, ett minne blott!!

Nån gång 2008-2009 tror jag att jag började blogga så smått, det var på BK Callunas hemsida… Sen startade jag min egen blogg… Ellas bloggsida tror jag den hette och sen blev det Bowlingella och till sist Bowlingella, en före detta bowlingbrud…

Men det här med Bowlingella, är det verkligen jag längre? Vill jag bli förknippad med bowling, eller är det ett avslutat kapitel i mitt liv? Jag slutade spela 2013… Skulle ta ett sabbatsår som nu är 5 sabbatsår….

Nä det är dax att gå vidare och begrava Bowlingella efter nästan 10 år….

Unknown-1.jpeg

Men om jag inte är bowlingella, vem är jag då?

Följande har jag funderat lite på…..
*Elinor S, sportnörden personifierad…
*Elinor S, det som inte dödar härdar….
*Elinor S, what goes around, comes around…
*Elinor S, mitt liv, mina tankar….
*Elinor S, mitt i livet…

Vad tycker ni?

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s