Lilla Elly, träning och en mindre infektion..

God kväll…

Efter jobbet idag så åkte jag hem och bytte om till träningskläder men innan gymmet så åkte jag förbi hos min bror med familj, Hampus låg och kikade på film och  Elly är krasslig, tjock snuva och slemhosta….
De var på barnakuten igår för att kolla så hon inte fått RS-visrus, det var det inte som tur var!!! Hon var vid gott mod och log/skrattade i mitt knä!
img_4340
Nu hoppas vi hon snart blir frisk!!

Väl på gymmet körde jag 30 minuter spinning, svettigt och lite jobbigt!


Jag tog ju hål i öronen för ca 5 veckor sedan och har inte haft några problem alls fram tills igår…
img_4394
Kände att det var ömt på vänster öra och när jag kände bakom örat så var det både var och blod, hmmm… Tvättade rent enligt konstens alla regler… I morse kändes det lite bättre men i eftermiddags började det vara sig igen… Ringde Linda och frågade vad jag skulle göra och det är bara att fortsätta badda med tvål och vatten… F tog ju hål i ören för ett tag sedan också och hon hade kvar några våtservetter man kan badda med så jag tänkte testa det ikväll… Det är svullet bakom också… Hoppas det inte blir värre!!

Jaha, det var allt för nu, hoppas ni har haft en bra dag!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s