Ut och äta, restaurangveckan…

Hej hej

Hemma och landar en stund efter jobbet… Om en timma blir jag hämtad av en arbetskamrat för vi är ett gäng som ska ut och käka på Stars&Stripes… Det är ju restaurangvecka här i Borås… S&S är ganska nyöppnad och jag har inte varit där så det ska bli kul! Återkommer med vad jag tycker om restaurangen senare!

I övrigt så mår jag sådär, det går upp och ner… Önskar faktiskt att det bryter ut…. Typ till helgen blir bra, haha… Nä det bästa vore om jag bara blev piggare!!!

Fridens!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s