OS och huskur…

På fredag smäller det…. VINTER-OS kör igång!!! Sportnörden i mig jublar och hoppar jämfota, haha…. Lite trist att vi NHL-proffsen är med i hockeyn…. Tror nog vi tar några medaljer, vad tror ni?
pyeongchang2018_logo
Nu ska jag testa en huskur mot min onda tå, det är ju självaste faen att det ska göra så ont!!! Vill inte äta mer smärtstillande…. Så nu blir det äppelcidervinäger+honung+vatten, 3 ggr om dagen, hjälper inte det så ska jag gå till läkaren, jag lovar!!! Jag tror att det är gikt men samtidigt så vet jag inte eftersom det inte går över…. Det borde det göra… Både pappa och farmor hade det och det är ju tyvärr ärftligt…

Fridens…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s