Min bil…

Som inte gick att öppna går numera att öppna 🙂

Mamma var förbi Toveks med bilen innan hon skulle spela boule och när killen kom med henne ut och skulle kolla så gick det att öppna dörren, haha….. Den var typ frusen men eftersom min kära mor inte riktigt visste hur man reglerade värmen så vart det väldigt varmt och den tinade väl upp på vägen in till stan… Jag har ju inte kört den på hela helgen och det smällde till och blev jefligt kallt… Igår körde jag inga långa sträckor så den har liksom inte fått tina upp…. Så himla bra att mamma inte behöver vara akrobat mer, inte jag heller för den delen men hos ska låna den några dagar då hennes är hos bildoktorn… Tur för mig att jag får gå till jobbet och få en massa vardagsmotion, typ 40 minuter om dagen!!

I morgon blir en mellandag då det är provdag för kidsen på torsdag igen… Det innebär även lite andrum för mig….

Hoppas ni har haft en bra dag mina vänner!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s