Hängig och nytt jobb…

Hej

Alltså jag bara undrar när jag kan få känna mig ok i mer än en dag i rad… FAN! Huvudvärk och en näsa som rinner…..

Men hallå, läste att Dan Eliasson kickas som Rikspolischef MEN givetvis fått ett nytt TOPPJOBB som GD på MSB, fy fan säger jag…. TRE toppjobb, TRE misslyckanden och ÄNDÅ ett nytt toppjobb, jeflar vad förbannad jag blir!! Om jag hade fått så mycket kritik som han på mitt jobb så hade jag inte fått vara kvar inom skolvärlden över huvudtaget men det är  ju skillnad på folk och folk i det här landet…

Nä nu ska jag inte skriva mer för då kanske jag skriver något som jag ångrar, hehe…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s