PK-Eliten, feminism, kapitalism och lite till…

Den politiskt korrekta eliten…. Ja det ligger jag här i soffan och funderar lite över… Så även feminism, kapitalism och kommunism… Varför… Jag har läst kvällstidningarna på nätet…

Jag är INTE PK
Jag kallar min INTE feminist
Jag är INTE kommunist
Jag är INTE nazist
Jag är INTE rasist
Jag är liiiiite kapitalist
Jag är jefligt mycket HUMANIST

Men mest av allt är jag MÄNNISKA, människan Elinor…..

Jag försöker vara en god sådan, ibland lyckas jag, ibland inte… Jag kanske inte tycker om dig men jag respekterar dig…. Du behöver inte gilla mig men respektera mig… Var och en är fri att leva sitt liv och göra sina val och vissa har bättre förutsättningar att lyckas än andra….

Jag försöker så långt det går att se en helhet, ett sammanhang, orsak och verkan… Det finns alltid en orsak till det som sker… Om någon gör något ”fel” kan det beror på att denna någon inte vet hur man gör ”rätt”? Då får jag hjälpa någon att göra rätt… En människa föds inte ond eller elak….

Oj vad hände här… Vilket inlägg det blev, inte alls det jag tänkt från början men va fasen jag är inte sämre än att jag kan ändra mig, haha… Fortsättning följer en annan dag….

God natt…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s