En bra dag…

Hej

Har haft en bra dag på jobbet, det är ju som så att när man har det uppdrag jag har så vet man inte riktigt från dag till dag, inte alltid från timme till timme hur dagen kommer bli… Nu menar jag givetvis inte att alla dagar i alla andra arbeten ser likadana ut, ja ja ni fattar nog vad jag menar, hehe..

Kom hem strax efter halv fyra och bytte om till träningskläder och gav mig ut på en goggingrunda, kände att jag ville testa kroppen lite…. Å jag fick bra gensvar, trodde faktiskt att jag skulle känna mig tröttare…. Bra va!!

Nu ska jag fixa middag och matlådor….

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s