När man bara ligger här…

Så har man ganska mycket tid att tänka, tänka på allt…. Fundera och analysera, reflektera och konstatera…

Jag gillar ju att testa nya saker, jag är inte speciellt rädd för nya utmaningar, jag tar gärna en utmaning, jag är en jefligt dålig förlorare… Jag har svårt att ge mig…. Jag går ALL IN…. För en sisådär 5-6 år sedan hanterade jag dessa saker på ett sätt, idag på ett helt annat… Största skillnaden är jag är mycket lugnare nu än då…. Äldre och klokare, hehe…

Just nu upptas mina tankar mest om hur jag ska nå de mål och delmål jag har satt upp för mig själv….

En månad av det nya året har gått och jag är på banan med att INTE äta godis, kakor mm…. Jag är bra på banan med träningen…. MEN jag känner mig inte helt på banan med kosten, den del som faktiskt är viktigast, jag har en del kvar där att jobba på…. Funderar på hur jag ska lyckas bli lite bättre…

Jag funderar vidare…..

Om en halvtimma börjar handbollsfinalen, Spanien-Sverige, HEJA SVERIGE!!!
betting-tips-handbolls-em-2018-semifinal

God kväll!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s