Nya tröjan och spinning!

Go kväll…

Idag hade jag min nya goa tröja på mig….
img_3505
Varför köpte jag inte en till i en annan färg??!! Får åka och kolla i helgen om det finns några kvar, haha!

Så fort jag kom hem från jobbet så bytte jag om till träningskläder och drog till gymmet och körde spinning i 30 min… Hade tänkt att köra själv men en instruktör som skulle ha ett spinningpass lite senare skulle köra igenom det passet en gång innan så jag hängde på henne! Det var ett tufft pass och jag blev rätt trött…. Är ju van vid min egen musik och tempot på låtarna…. Detta var lieite annorlunda och det var längesedan jag körde en i en klass..
img_3507

Nu har jag landat i soffan och tittar med ett öga på Sverige-Norge i handbolls-EM…. B och F spelar spel och A gör HÖR OCH HÄPNA LÄXOR…. Just nu i tonårslivet är serier på Netflix det absolut viktigaste i världen 😉

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s