Mässlingen, bröd och träningskläder…

Hej hej

Mässlingen…. Vi 70-talister fick bara en vaccinationsspruta när vi var små och för ett fullgott skydd behövs det en till…. Så idag bokade jag tid på Närhälsan för att få den andra sprutan enligt rekommendation… Jag arbetar ju i en ”riskgrupp” så…
syringe_needle_3m_0

Köpte ett nytt bröd när jag var och handlade efter jobbet… Har smakat och det var gott!
img_3356

Hämtade också ut ett paket från Campadre (som varit på villovägar i två veckor, post nord)
img_3352img_3354img_3355
Jag gillar dem men de är lite låga i midjan… Hade beställt en tröja också men den kom inte för det var fel på deras lagersaldo, grrr!!!

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe, hade tänkt att åka till gymmet men jag känner mig lite hängig, gjorde redan i går kväll så jag vilar idag och hoppas kunna köra på onsdag… I morgon har vi kvällsmöte på jobbet så då blir det ingen träning heller… Å inte nog med det så har jag jefligt ont i min tå… Har köpt naproxen och ska testa med det, om inte annat så får jag väl gå till läkaren då… Kanske kan ta det på fredag när jag ändå ska dit och få spruta… Fick även hem kallelse för mammografi idag… Mycke nu!

Nä om jag skulle ta och elda lite. det ska  ju bli busväder eller ja det har redan börjat blåsa men snön har inte kommit än….

Tjing!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s