Vacker morgon, vacker kväll…

God kväll…

Första skarpa dagen på jobbet var en mötesdag… I morgon börjar allvaret på fritids 🙂

Men hörrni, vilken vacker soluppgång det vart i morse!
img_1819

När jag kom hem från jobbet så ”kastade” jag i mig en banan och så drog jag ut på en promenad… Suttit mycket och ville röra mig, hade tänkt träna men eftersom jag har känningar i halsen så valde jag promenad i stället….

Älskar vyn och att få promenera utmed sjön!
img_1820img_1822img_1821img_1823img_1826

I morgon börjar jag 06:30 GÄSP….. Men det är ok, jag försöker skapa mig nya rutiner på morgonen, innan så gick jag upp och duschade och åkte…. Nu vill jag ha lite tid på mig på mig, dricka en kopp kaffe i lugn och ro innan jag beger mig iväg….

Hoppas att ni har haft en bra måndag,
Kram E

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s